Hembrev vecka 49

Hej alla föräldrar,

Som ni alla vet så kommer veckobreven från och med idag att ligga här i bloggen. Här finns ju också kontinuerliga uppdateringar om vad som händer här i skolan och vad vi har för oss hela dagarna.

I tisdags besökte vi ju Östra grundskolan och provade på att vara sjuor för en dag. Eleverna fick bland annat göra experiment med Cocacola och Mentos och göra filmer i Imovie. Reaktionerna på dagen var blandade men jag tror att det var bra för oss alla att komma dit och bekanta oss lite med både lärare och lokaler. Dessutom fick vi ju kanelbullar och det är ju aldrig fel!

Jullovet närmar sig med stormsteg och fredagen 18 december är det avslutning. I år firar vi Lucia redan 11 december eftersom själva Lucia-dagen är på en söndag. Lucia-uppvisningen börjar kl 8.30. Vill ni föräldrar komma och titta så är det insläpp från klockan 08.20. Mer information för er som har barn som ska delta i tåget, kommer att mailas ut till berörda lite närmare in på dagen.

I övrigt jobbar vi för fullt med tema världen. Ni som läser bloggen vet att idérikedomen är stor. Det är ett oerhört givande och inspirerande arbete som kommer att bli hur bra som helst. Alla Edboskolans sexor läser just nu tema världen och har skapat en gemensam hemsida för detta. Vill ni kika på den så är adressen följande: https://tillsammansovergranser.webbstjarnan.nu/

Nästa vecka är det följande som gäller:

Tisdag – NO-prov

Onsdag – Nationella prov i engelska

Torsdag – Förhoppningsvis kommer Henrik från Geografens testamente till oss och pratar om säsong 3. Sist blev han sjuk men vi hoppas att vi alla ska vara friska till dess. Luciaträning, kl 10-10.40

Ha en riktigt trevlig helg! Följ gärna vår insamling på: http://egeninsamling.redcross.se/vaerldens-katastrofer/8-6297

//Maria 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s