Hembrev – Vecka 51

Vi närmar oss slutet på en intensiv, händelserik och framgångsrik termin. Idag har vi tittat på ett jättefint Luciatåg i idrottshallen. Flera av eleverna från 6B var med och gjorde Luciatåget stämningsfullt och roligt. Vilken fin start på dagen.

Vår insamling till förmån för Röda korset går, som ni säkert vet, framåt med stormsteg. På måndag ska vi till Farsta centrum och sälja vår viktiga tidning. Jag hoppas att alla har tagit sig tid att läsa de proffsiga texterna och tittat på de skickliga bilderna. 6B valde ju att sätta målet högt, 15000 kronor. De tvekar heller inte på att de kommer att klara det vilket i slutändan kommer att betyda att de verkligen kommer att klara det. Det är jag övertygad om.

Nästa vecka är ju höstterminens sista vecka. Därför kommer tiderna och skoldagarna att se annorlunda ut. Detta är planen för vecka 51:

Måndag: Skoldag mellan 8.00 och 14.30. Efter lunch åker vi till Farsta centrum och förbättrar världen. 🙂

Tisdag: Skoldag mellan 8.00 och 13.30. Vi jobbar utifrån Elevens val, vilket betyder att eleverna har många olika aktiviteter att välja på.

Onsdag: Skoldag mellan 8.00 och 14.00. Film och julpyssel.

Torsdag: Skoldag mellan 8.00 och 14.00.

Fredag: Samling i klassrummet kl. 8.50. Julavslutningen börjar 9.00 i idrottshallen. Efter julavslutningen i idrottshallen samlas vi återigen i klassrummet för betygsutdelning. Skoldagen slutar cirka 10.30.

Vårterminen börjar återigen fredagen 8 januari med lektioner enligt ordinarie schema.  Men innan dess ska vi ha en riktigt trevlig avslutningsvecka! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s