Reaktioner på krönikan

Som vi vet når man ut till många många tusen läsare när man skriver i Södra sidan. Isaks krönika har fått ett väldigt fint bemötande. Bland annat har läsaren  Leif A Erikson skickat mail till mig. Så här skriver han:

”Läste med stor glädje Isaks insändare i tidningen. Många av hans kamrater i skolorna tycker säkert likadant som han. Men det är inte många som så klart poängterar vad man tycker är fel. För visst är det fel att skräpa ned som vi människor gör. Jag brukar faktiskt göra som Isak ibland och samla ihop skräp i en kasse när det blivit för mycket, som stör mig.

Kan vi inte få våra medmänniskor att tänka: ” Det kostar ingenting att inte skräpa ned.” Däremot kostar den kommunala renhållningen mycket pengar.

Gör som Isak skrev, lägg skräpet i papperskorgar eller i soppåsen hemma om det inte finns någon papperskorg i närheten. Heder åt dig Isak!

Hälsningar Leif A. Erikson, Huddingebo 72 år”

I kommentarsfältet under Isaks krönika har en läsare skrivit: ”Väl rutet Isak! Du tänker rättt och jag håller med till 100%.” Även på twitter har berömmet haglat!

Succé helt enkelt! Nu ser vi fram emot att läsa Elsas krönika nästnästa vecka!

smiley

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s